Puur natuur plantenverhuur

Plantenverhuur voor events, beurzen en horeca

Een oneindige plantenkennis, een enorm breed aanbod aan planten te huur en een grote transportvloot om ze in binnen- en buitenland snel te kunnen leveren. Maak kennis met Plantenverhuur Van de Velde.

Grootste plantenvoorraad in België

4.000 m2 aan planten te huur staan voor u klaar. Klein, middelgroot of extra large planten, elke afmeting en in elke hoeveelheid verhuren we.

Plantenadvies op maat

Wij geven standaard advies over het type planten dat het beste zal aarden in uw voorziene opstelling. We denken na over de juiste hoeveelheid zon, schaduw of wind, zodat de planten er de hele huurperiode op hun best uitzien.

Databank aan plantenkennis

Sinds 1981 zijn we fulltime bezig met planten. Die ervaring vertaalt zich in oneindige plantenkennis. We kennen de duurzame plantensoorten, we weten welke planten makkelijk zijn in onderhoud en welke helemaal niet afzien van het transport. Zo bent u altijd zeker dat u kwalitatieve planten huurt.

Mee met plantentrend

Ook in de plantenwereld leven trends. We volgen ze op de voet en spelen er op in, zodat uw event, beurs, terras mooi past binnen de tijdsgeest.

Volledig volgens plan of eigen creatieve insteek

U weet wat u wilt? Perfect, dan doen wij er alles aan om uw droomidee in te vullen met de juiste planten op de juiste plaats. Hebt u nog geen idee hoe u uw evenement, beursstand, zaal, terras … wilt aankleden? Geef ons een voorstelling van de locatie en voorziene plaats, en wij geven er onze creatieve insteek aan.

IMG_E2074

Tot en met de aankleding

Ons werk stopt niet bij de levering. Ook de aankleding nemen we voor onze rekening. Elke plant zetten we op zijn plaats. We vertrekken pas wanneer u en wijzelf 100% overtuigd zijn van het resultaat. Als de huurperiode erop zit, komen we de gehuurde planten terug ophalen. U hebt al zoveel aan uw hoofd, laat de praktische kant van uw gehuurde planten dus maar aan ons over.

Flexibiliteit troef

Omdat we over de grootste vloot én het grootste plantenaanbod in verhuur beschikken, kunnen we ons uiterst flexibel opstellen. Onze planten zijn sneller beschikbaar en worden vlotter geleverd. Benieuwd naar onze flexibiliteit? Neem contact op met ons en vertel ons waarnaar u op zoek bent. Wij zijn altijd bereikbaar en bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Geen verrassingen

Onze offerte omvat werkelijk alles. Één duidelijke all-in prijs waar niet van afgeweken wordt. Daarin zitten de afgesproken gehuurde planten, inclusief levering, plaatsing en ophaling.

P1010002

Plantenverhuur Van de Velde

© Van de Velde - BE 0439.165.817 - Privacy Policy