Blog

Welkom op onze nieuwe website!

P1010027

Het werd wel eens tijd...

Ondertussen bestaat Plantenverhuur Van de Velde al meer dan 40 jaar en er is (uiteraard) veel veranderd in die tijd. Niet alleen in de manier van werken, van brieven sturen naar e-mails sturen, van bestanden opslaan op diskettes naar 'de cloud'.

Maar ook in het aanbod zijn er veranderingen gebeurd. Vroeger werden we vooral ingezet voor het decoreren met bloembakken, vooral op beurzen rond de lichtpilaren. Daarna vonden de organisatoren ons ook voor het verspreiden van planten doorheen de hallen of het opvullen van een lege standruimte. Dat was allemaal heel leuk om te doen en het was een toffe tijd.

Maar nu!
Nu zijn we geëvolueerd tot een echte partner. De standenbouwers, de eventorganisatoren, de weddingplanners gaan meer en meer met ons in gesprek. We kunnen meedenken en mee tekenen aan het totaalplaatje. En dat is toch alweer een stapje verder.
We kunnen onze productkennis en ons uitgebreid assortiment aanspreken om zo tot een geweldig geheel te komen met alle andere facetten er bij. Zowel de meubels, de verlichting als de planten worden meer op elkaar afgestemd en zo creëren we de ideale setting en sfeer voor een huwelijk, evenement of beursstand.

U hoort het, na 40 jaar hebben we er nog steeds even veel zin in en gaan we nog steeds tot het uiterste om onze klanten te kunnen helpen!

Ontdek ook

Ga voor extra sfeer op je terras, event of feest.

Denk aan ons voor het aankleden van uw horecaterras, festival, feest en dergelijke. Met ons uitgebreid aanbod aan planten met verschillende potten of bakken, kunnen we u zeker helpen.

Dit is misschien ook iets voor u

Plantenverhuur Van de Velde

© Van de Velde - BE 0439.165.817 - Privacy Policy